BEHA, az egyszerűen okos fűtés

 

A Beha új generációs elektromos fűtőpanelei az egyszerű skandináv formavilágukkal és magas műszaki tartalmukkal  bárhol alkalmazhatóak, elektromos árammal szeretnének fűteni. Lakásokban, házakban, nyaralókban, irodában, és üzlethelyiségekben kiválóan használhatók és akár távolról is vezérelhetők a beépített wifi egység segítségével.

Miért különleges a BEHA?

 

Precíz hőmérséklet beállítás

A fűtőtest rendelkezik beépített termosztáttal, melyen egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet.  Ha nem szeretné a készüléket távolról programozni, egyszerűen állítsa be kívánt hőmérsékletet és élvezze a problémamentes fűtést.

A fűtőpanel – felszerelést követően- azonnal használatra kész. Nem okoz gondot a beállítás idős embereknek, gyerekeknek sem. 

Egyedi hőmérséklet megjelenítés. A készüléken nincs kijelző, csupán egy forgógomb segítségével kell beállítani a kívánt hőmérsékletet, ha további takarékfunkciókat szeretne, akkor használja a wifi adta lehetőségeket és programozza a készüléket a mobiltelefonjával!

Felszerelés után a készülék a padlóra vetíti a hőmérséklet-beállítást, és ez a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezt követően a fűtőpanel garantálja a fűtendő helyiségben a beállított hőmérsékletet.

Opcionális Wifi irányítás

Töltse le az ingyenes alkalmazást Android, vagy iOS rendszerű okostelefonjára és programozza kedvére a fűtőpanelt. Az alkalmazás is az egyszerűségre törekszik, elsősorban a fűtés ki-bekapcsolását tudja beprogramozni, teljes mértékig személyes időbeosztásához tudja igazítani a fűtést, ezzel energiát tud megspórolni!

Helytakarékos megoldás

A fűtőpanelek magassága 40 cm, a hossz a teljesítmény függvényében változik. Nem foglal sok helyet a falon, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyen is elfér.

A panelek vezetékezése dugvillás kivitelben készül Ezért, ha új építésről van szó, célszerű úgy kialakíttatni a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi se látszódjon.

Nincsenek tehát ronda csövek a falon, így nem hangsúlyos a falon a fűtőtest jelenléte sem.

A panel a környezetbe simul, diszkréten megbújik bármilyen környezetben.

Stabil fém konzol – Könnyen használható láb

A BEHA fűtőpanelt elsősorban önálló fűtésre ajánljuk, falra szerelt kivitelben.

Minden panelhez alaptartozék a fali rögzítő konzol, melynek segítségével a fűtőpanel szakszerűen és stabilan a falra rögzíthető. A megfelelő csavar kiválasztása a megrendelő feladata, mely függ a fal anyagától.

  • Pl: téglafal, beton: 50 mm hosszú 6-os tipli és hozzá tartozó csavar
  • Gipszkarton: Gipszkarton tipli és hozzá tartozó csavar
  • Fa, lambéria, gerenda: egyszerű facsavar

Ha a falfelületre való rögzítés nem lehetséges, akkor ajánljuk a kiegészítő lábat, melyet egyszerűen csak a fűtőpanel aljára kell pattintani.

Vízmentes kivitel

Minden fűtőpanel IP 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett” kategória.

Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben. Közvetlen vízsugárnak kitenni nem szabad, fürdőszobák esetn be kell tartani a vízmentes zónákra vonatkozó szokásos irányelveket!

Minden szobát szeretne egyszerre programozni?

A Beha SmartHeater alkalmazás több szoba, vagy akár több lakás egyidejű  fűtőtesteinek vezérlésére tervezték. Például, ha van egy lakása, egy hétvégi háza, akkor felveheti őket saját helyükre az alkalmazásban, és akár egyben, akár külön külön is programozhatók. Ezzel az alkalmazással akár egy panziót, vagy egy szálloda fűtését is irányíthatja!

Az áramszünetek nem befolyásolják

Ha a fűtőkészüléket  az alkalmazáson keresztül programozzák, akkor addig fogja követni a beállított programot, amíg az az alkalmazásban meg nem változik. Ez azt jelenti, hogy a programot nem befolyásolja egy esetleges áramszünet vagy az internethálózat zavara. Ha kézzel kezeli a fűtést, akkor az visszatér az előre beprogramozott beállításhoz, amint a készülék újra bekapcsol.

Fagyvédelem, ablaknyitás érzékelés
A Beha Wifi fűtőpanelben automatikus  fagyvédelmi és ablaknyitás érzékelő  funkciók is találhatók . Szellőztetéskor, amikor a hőmérséklet gyorsan lecsökken a helyiségben, az elektromos radiátor átvált a beállított hőmérsékletről  fagyvédelemre. A funkció legfeljebb 15 percig aktív, utána visszaáll a beállított értékre.

Automatikus frissítések az applikációhoz

A Beha-App automatikusan frissül, amikor új funkciók érhetők el

Energiatakarékos beállítások

 Mivel a fűtőberendezések programozhatók, az egyes helyiségekben csak akkor érdemes fűteni, amikor azokat használják, a többi időszakban célszerű a hőmérsékletet néhány fokkal alacsonyabban tartani, így a panelek kevesebb energiát fogyasztanak otthonunk melegen tartásához.

Padlóra vetített hőmérséklet

Beállíthatja a BEHA Wifin az elérendő hőmérsékletet az alkalmazással vagy anélkül. A hőmérsékletet az alkalmazás vagy a termosztát szabályozza. Miután beállította a hőmérsékletet, a számok 10 percig világítanak a padlón.

Magasfokú elektromos biztonság

A BEHA elektromos fűtési programjában szereplő összes terméket a NEMKO vagy a SEMKO ellenőrzi és tanúsítja. Ezek nem kötelező igazolások, de a Beha úgy döntött, hogy minden termékét bevizsgáltatja, ezzel is garantálják a felhasználók biztonságát.