BEHA radiátor, az egyszerűen okos fűtés

 

A Beha új generációs elektromos radiátorai a világ élvonalában vannak a beltéri környezet, az elektromos biztonság és nem utolsósorban a technológia szempontjából. Nem véletlenül nevezik őket Okos Fűtőtestnek.

Miért különleges a BEHA?

 

Precíz hőmérséklet beállítás

A fűtőtest rendelkezik beépített termosztáttal, melyen egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet amit a készülék garantál a fűtendő helyiségben.

A fűtőpanel – felszerelést követően- azonnal használatra kész. Nem okoz gondot a beállítás idős embereknek, gyerekeknek sem. 

Egyedi hőmérséklet megjelenítés

A készülékek más termékeinkkel ellentétben nem tartalmaznak kijelzőt, vezérlőgombokat, csupán egy rejtett forgógombot, amivel be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet.

Felszerelés után a készülék a padlóra vetíti a hőmérséklet-beállítást, és ez a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezt követően a fűtőpanel garantálja a fűtendő helyiségben a beállított hőmérsékletet.

Opcionális Wifi irányítás

Van lehetőség egy angol nyelvű, de nagyon egyszerű és érthető alkalmazással a készüléket távolról is vezérelni, ehhez szükséges egy megbízható wifi-hálózat, továbbá Android, vagy iOS rendszerű okostelefon.

Az alkalmazás is az egyszerűségre törekszik, elsősorban a fűtés ki-bekapcsolását és a helyiség monitorozását, az esetleges üzemzavarokat tudja kezelni.

Helytakarékos megoldás

A fűtőpanelek magassága 40 cm, a hossz a teljesítmény függvényében változik. Nem foglal sok helyet a falon, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyen is elfér.

A panelek vezetékezése dugvillás kivitelben készül Ezért, ha új építésről van szó, célszerű úgy kialakíttatni a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi se látszódjon.

Nincsenek tehát ronda csövek a falon, így nem hangsúlyos a falon a fűtőtest jelenléte sem.

A panel a környezetbe simul, diszkréten megbújik bármilyen környezetben.

Stabil fém konzol – Könnyen használható láb

A BEHA fűtőpanelt elsősorban önálló fűtésre ajánljuk, falra szerelt kivitelben.

Minden panelhez alaptartozék a fali rögzítő konzol, melynek segítségével a fűtőpanel szakszerűen és stabilan a falra rögzíthető. A megfelelő csavar kiválasztása a megrendelő feladata, mely függ a fal anyagától.

  • Pl: téglafal, beton: 50 mm hosszú 6-os tipli és hozzá tartozó csavar
  • Gipszkarton: Gipszkarton tipli és hozzá tartozó csavar
  • Fa, lambéria, gerenda: egyszerű facsavar

Ha a falfelületre való rögzítés nem lehetséges, akkor ajánljuk a kiegészítő lábat, melyet egyszerűen csak a fűtőpanel aljára kell pattintani.

Vízmentes kivitel

Minden fűtőpanel IP 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett” kategória.

Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben, fontos azonban, hogy vízsugárnak kitenni nem szabad!

Több lakása van?

A Beha SmartHeater alkalmazást több ház fűtőtesteinek vezérlésére tervezték. Például, ha van egy fő lakóhelye, egy kerti lakja és egy nyaralója, akkor felveheti őket saját helyükre, de ugyanazzal az alkalmazással vezérelhetők.

Az áramszünetek nem befolyásolják

Ha a fűtőelemet az alkalmazáson keresztül programozzák, akkor addig fogja követni a beállított programot, amíg az az alkalmazásban meg nem változik. Ez azt jelenti, hogy a programot nem befolyásolja az energiahiány vagy az internet lemerülése. Ha kézzel kezeli a fűtést, akkor az visszatér az előre beprogramozott beállításhoz, amint a készülék újra bekapcsol.

Fagyvédelem

A Beha Wifi hidegráta funkcióval van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy amikor egy helyet szellőztetnek, ahol a hőmérséklet meghaladja a 15 fokot, az elektromos radiátor átvált a beállított hőmérsékletről  fagyvédelemre. A funkció legfeljebb 15 percig aktív.

Automatikus frissítések az applikációhoz

A Beha-App automatikusan frissül, amikor új funkciók érhetők el

Energiatakarékos beállítások

Mivel a fűtőberendezések programozhatók, elősegítik a ház hőmérsékletének egyenletesebb beállítását, és ezért kevesebb energiát fogyasztanak otthonunk melegen tartásához.

Padlóra vetített hőmérséklet

Beállíthatja a BEHA Wifin az elérendő hőmérsékletet az alkalmazással vagy anélkül. A hőmérsékletet az alkalmazás vagy a termosztát szabályozza. Miután beállította a hőmérsékletet, a számok 10 percig világítanak a padlón.

Magasfokú elektromos biztonság

A BEHA elektromos fűtési programjában szereplő összes terméket a NEMKO vagy a SEMKO ellenőrzi és tanúsítja. Ezek nem kötelező igazolások, de a Beha úgy döntött, hogy minden termékét vizsgálat alá helyezi, hogy Ön, mint felhasználó, biztonságban érezze magát az elektromos tárgyak kezelésében.

BEHA wifi elektromos radiátorok

A norvég Beha gyár termékei az egyszerűséget, a könnyű kezelhetőséget, a megbízhatóságot képviselik. A legújabb modell fejlesztésénél is ezt tartották szem
előtt és olyan fűtőpaneleket alkottak, amik teljesen egyedi jellemzőik mellett megőrizték egyszerűségüket is.

61000 Ft ÁFA-val