Beha Bluetooth

Elektromos fűtőpanelek

Elektromos fűtés  kényelmes fotelből  irányítva!

A BEHA Blootooth rendelkezik egy programozható termosztáttal melyet tablettel vagy okostelefonnal irányíthatsz, és különböző takarékos és kényelmi funkciókat állíthatsz be. Okoseszközöd bluetooth hatókörén belül kontrollálhatod a fűtésed. Természetesen egyszerűen, kézzel, egy gomb elfordításával is be tudod állítani a kívánt hőmérsékletet, ha egyszerűen csak stabil meleget akarsz.

Amiért a Beha Bluetooth népszerű

Kellemes hőérzet

A BEHA fűtőpanel kiegyenlített meleget biztosít a helyiség minden részén. Az előlap perforált felületén áramlik a meleg levegő a szoba légterébe.

5 év cseregarancia

Az egyszerű. hatékony kialakítás miatt rendkívül alacsony a meghibásodás lehetősége, ezért a BEHA vállalja a hosszú idejű cseregaranciát

Zajtalan, tiszta működés

Nincs kattogás ki- és bekapcsoláskor, és nincs ventilátor hang sem. Csak árad a meleg hangtalanul. Könnyű megszokni.

Füdőszobába is.

A Beha Bluetooth készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.

További előnyök

Az áramszünetek nem befolyásolják

Ha a fűtőkészüléket az alkalmazáson keresztül programozzák, akkor addig fogja követni a beállított programot, amíg az az alkalmazásban meg nem változik. Ez azt jelenti, hogy a programot nem befolyásolja egy esetleges áramszünet vagy az internethálózat zavara. Ha kézzel kezeli a fűtést, akkor az visszatér az előre beprogramozott beállításhoz, amint a készülék újra bekapcsol.

Automatikus frissítések

A Beha App és maga a fűtőpanel is automatikusan frissül, amikor új funkciók érhetők el.

Fagyvédelem, ablaknyitás érzékelés

A Beha Wifi fűtőpanel automatikus fagyvédelmi és ablaknyitás érzékelő funkciókkal is rendelkezik . Szellőztetéskor, amikor a hőmérséklet gyorsan lecsökken a helyiségben 15 C fok alá, az elektromos radiátor átvált a beállított hőmérsékletről fagyvédelemre. A funkció legfeljebb 15 percig aktív, utána visszaáll a beállított értékre.

Magasfokú elektromos biztonság

A BEHA elektromos fűtési programjában szereplő összes terméket a NEMKO vagy a SEMKO ellenőrzi és tanúsítja. Ezek nem kötelező igazolások, de a Beha  minden termékét ellenőrizteti, ezzel is garantálva a felhasználók biztonságát.

s.

Buletooth app letöltése

Termékjellemzők

  • Ingyenes angol nyelvű applikáció
  • 150 cm kábel dugvillával
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Elektromos termosztát
  • Fém borítás

Mekkora fűtőpanel kell nekem?

Nagyobb rendszerben gondolkozol?