Beha Wifi

Elektromos fűtőpanelek

Norvég elektromos fűtés, amit távolról irányíthatsz!

Egy stabil wifi hálózat és egy okostelefon és már meg is van a norvég okos fűtésed! Minden BEHA WIFI rendelkezik programozható termosztáttal melyet tablettel vagy okostelefonnal irányíthatsz, és életvitelednek és elvárásaidnak megfelelő takarékos és kényelmi funkciókat állíthatsz be. Természetesen egyszerűen, egy gomb elfordításával is be tudod állítani a kívánt hőfokot, ha egyszerűen csak folyamatos meleget akarsz.

Amiért a Beha Wifi népszerű

Egyedi kijelző

Elektromos fűtőpaneleknél egyedülálló módon a BEHA egy projektor segítségével a földre vetíti a beállított hőfokot, így a fűtés közben semmilyen jelzőfény nem zavar a helyiségben.

Füdőszobába is.

A Beha Wifi készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek.

Takarékos beállítások

Előre beállíthatunk programokat életritmusunknak megfelelően, akár órára is. Zónába rendezve, helyiségenként vagy akár az egész ház fűtését egyszerre szabályozhatod.

Kellemes hőérzet

A BEHA fűtőpanel kiegyenlített meleget biztosít a helyiség minden részén. Az előlap perforált felületén áramlik a meleg levegő a szoba légterébe.

5 év cseregarancia

Az egyszerű. hatékony kialakítás miatt rendkívül alacsony a meghibásodás lehetősége, ezért a BEHA vállalja a hosszú idejű cseregaranciát

Zajtalan, tiszta működés

Nincs kattogás ki- és bekapcsoláskor, és nincs ventilátor hang sem. Csak árad a meleg hangtalanul. Könnyű megszokni.

További előnyök

Az áramszünetek nem befolyásolják

Ha a fűtőkészüléket az alkalmazáson keresztül programozzák, akkor addig fogja követni a beállított programot, amíg az az alkalmazásban meg nem változik. Ez azt jelenti, hogy a programot nem befolyásolja egy esetleges áramszünet vagy az internethálózat zavara. Ha kézzel kezeli a fűtést, akkor az visszatér az előre beprogramozott beállításhoz, amint a készülék újra bekapcsol.

Automatikus frissítések

A Beha App és maga a fűtőpanel is automatikusan frissül, amikor új funkciók érhetők el.

Több méretben

Alacsonyan van az ablak? Beha Wifi fűtésnél ez nem lehet akadály. A 40 cm magas panelek mellett létezik 20 cm magasságú panel is , amely segít az optimális elhelyezés kialakításában

Fagyvédelem, ablaknyitás érzékelés

A Beha Wifi fűtőpanel automatikus fagyvédelmi és ablaknyitás érzékelő funkciókkal is rendelkezik . Szellőztetéskor, amikor a hőmérséklet gyorsan lecsökken a helyiségben 15 C fok alá, az elektromos radiátor átvált a beállított hőmérsékletről fagyvédelemre. A funkció legfeljebb 15 percig aktív, utána visszaáll a beállított értékre.

Magasfokú elektromos biztonság

A BEHA elektromos fűtési programjában szereplő összes terméket a NEMKO vagy a SEMKO ellenőrzi és tanúsítja. Ezek nem kötelező igazolások, de a Beha  minden termékét ellenőrizteti, ezzel is garantálva a felhasználók biztonságát.

s.

1 App-al több ház vezérlése

A BEHA Smarter alkalmazást több ház fűtőpaneljeinek vezérlésére tervezték. Ha az otthonodon kívül van nyaralód, irodád, vagy bármi olyan helyet, amit BEHA Wifi panellel fűtesz, uggyanazzal az alkalmazással tudod irányítani.

Mekkora fűtőpanel kell nekem?

Nagyobb rendszerben gondolkozol?

Termékjellemzők

  • Ingyenes magyar nyelvű applikáció
  • 150 cm kábel dugvillával
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Elektromos termosztát
  • Fém borítás